Zandvoort – Seinpostweg 4-12
€ 1.200,- per maand

Beschikbaar 60 2Kamers 1Badk. 1Slaapk. Terug

2-KAMER HOEK APPARTEMENT OP DE 5E ETAGE AAN DE BOULEVARD MET PANORAMISCH UITZICHT!
Vanuit alle vertrekken kijkt u rechtstreeks uit over het strand, de zee en de boulevard. Dit 2/3 kamer hoek appartement is gelegen op de 5e verdieping en beschikt o.a. over een royale woonkamer met fraai zeezicht, een studeerhoek met werkblad en boekenkast met ingebouwd logeerbed, een balkon op het Westen, een 2e balkon op het Noorden over de volle breedte van het appartement, nette keuken, nette badkamer en 1 ruime slaapkamer. Het complex telt 8 verdiepingen en beschikt over een lift en berging en fietsenstalling in de onderbouw. Parkeren kan d.m.v. een aan te vragen parkeervergunning.

Dit appartement is gesitueerd op 100 meter afstand van het gezellige centrum en op enkele minuten loopafstand van het NS station van Zandvoort. De bushalte bevindt zich direct achter deze woning aan de Thorbeckestraat, met een directe verbinding naar bijvoorbeeld Zandvoort NS Station, het strand van Bloemendaal en Haarlem NS Station.

Kortom, een prachtige woonplek met fenomenaal zeezicht en panoramisch uitzicht over Zandvoort. Uw bezichtiging absoluut waard!

INDELING:

VIA EEN AFGESLOTEN ENTREE OP DE BEGANE GROND verkrijgt u toegang tot het appartementencomplex “Strandhotel” dat beschikt over een bellentableau, liftinstallatie en een gemeenschappelijke berging en fietsenberging in de onderbouw.

U BEREIKT PER lift of trap de 5e verdieping van dit complex.

DE HAL (ca. 3,7 x 1,3 mtr) biedt toegangsdeuren naar de meterkast, vaste kast, woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en het toilet. De hal is voorzien van een laminaatvloer die is doorgelegd in de woonkamer en de slaapkamer.

VANUIT DE ROYALE LIVING (ca. 6,2 x 3,9 en 2,1 x 2,8 mtr) heeft u fraai “kamerbreed” uitzicht over zee, strand en de boulevard. De woonkamer beschikt verder over een vaste kast, studeerhoek met werkblad en boekenkast met ingebouwd 2-persoons elektrisch uitrol baar Belitec logeerbed. Tevens is er een toegangsdeur naar het balkon op het Westen en een toegangsdeur naar het royale balkon op het Noorden.

DE NETTE KEUKEN (ca. 3,1 x 2,0 mtr) is voorzien van een eenvoudig keukenblok. De keukenkasten zijn uitgevoerd in een crème tint, in combinatie met RVS getinte grepen. Het werkblad, met geïntegreerde dubbele spoelbak, is vervaardigd van RVS. Boven het werkblad zijn crème tegels aangebracht. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon op het Noorden. De keuken is voorzien van inbouw koel-/vriescombinatie, vaatwasser en Smeg Fornuis met elektrische oven.

DE RUIME SLAAPKAMER (ca. 2,9 x 4,1 mtr) is gelegen aan de noordzijde en beschikt over een laminaatvloer, inbouwkast en toegangsdeuren naar het balkon en de badkamer.

DE EENVOUDIGE NETTE BADKAMER (ca. 1,7 x 2,2 mtr) is voorzien van een douche en wastafelmeubel. De wanden zijn voorzien van crème tegels en de vloer van Granito.

HET BALKON aan de westzijde (ca. 1,0 x 1,9 mtr) is bereikbaar vanuit de woonkamer. Hier kunt u genieten van de ondergaande zon.
HET 2E BALKON (ca. 6,5 x 2,1 en 2,6 x 1,0 mtr) op het Noorden beschikt over een vaste kast en is toegankelijk vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer.

DE SEPARATE BERGING en gemeenschappelijke fietsenberging bevinden zich in de onderbouw.

OPLEVERING: per 1 december 2021.

– Panoramisch uitzicht over zee, strand, boulevard en Zandvoort!
– Woonoppervlakte ca. 60 m² excl. balkons.
– Verwarming d.m.v. blokverwarming.
– Huurperiode minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar.
– Elektra & Ziggo dient huurder aan te vragen.
– Borg 2 maanden.
– Normaal is de maandelijkse huurprijs € 1.350,– per maand, maar aan de buitenzijde van het complex vindt groot onderhoud plaats. Gedurende dit werk wordt uitgevoerd is de maandelijkse huurprijs € 1.200,– excl. voorschot verwarming & water € 80,– pm.

Details

Liggingen
aan water, vrij uitzicht, open ligging, zeezicht
Woonoppervlakte
60 m2
Inhoud
150 m3
Aantal verdiepingen
1
Aantal woonlagen
8
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Bouwjaar
1971

Bezichtiging aanvragen

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en het maken van een afspraak.