Uw huis verkopen | Eigenwijs Makelaars doet het op eigen wijze!

Overweeg je om je woning te verkopen? Geen alledaagse opgave, zowel voor jonge als oudere mensen. De meeste mensen zien er als een berg tegenop. Wij begrijpen waarom. Daarom komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om te vertellen wie wij zijn, hoe en waarom wij op onze manier te werk gaan. Als je je woning wilt gaan verkopen, zullen de meeste mensen dat via een makelaar gaan doen. Het kiezen voor een makelaar is niet eenvoudig. Of juist wel? Waarom zou je voor Eigenwijs Makelaars kiezen? Nou omdat wij een vernieuwend, vooruitstrevend makelaarskantoor zijn gevestigd in Zandvoort en wij onderscheiden ons doordat wij het, als ouderwets bekend staande makelaars vak, op een andere wijze benaderen en uitoefenen. Neem bijvoorbeeld het persoonlijke en betrokken contact met ons. Of het begrip hebben dat het voor sommige mensen echt een probleem is om die verhuizing te organiseren. Dan lossen wij dat op. Voor ons is niets te veel!

Of de mogelijkheden voor flexibele afspraken in avonden en weekenden als dit jouw voorkeur is. Voor ons vanzelfsprekend, wij begrijpen immers dat je overdag druk bezig bent. Of dat wij het heel belangrijk vinden dat wij je woning op de allerbeste manier willen presenteren, in beeld en in tekst. Maar wellicht wel het allerbelangrijkste: wij zijn heel actief op social media. Dit zorgt ervoor dat wij voor vrijwel alle woningen die wij in de verkoop krijgen, altijd wel een (aantal) potentiële kopers hebben.

Onze doelstelling is om elke woning tegen de beste prijs en de beste condities voor onze opdrachtgevers te verkopen.

Dus als je wilt verkopen, nodig ons dan uit. Dan leggen wij uit hoe het verkoopproces werkt, wat er bij komt kijken. Kijk en vergelijk. Wanneer jij wil.

Contactaanvraag formulier

Contactaanvraag formulier