Wij kunnen zelf wel heel eigenwijs gaan roepen dat we “zo goed zijn”, het krijgt pas waarde als onze opdrachtgevers dat vinden. Lees hier wat onze klanten over ons schrijven en oordeel zelf.

Fantastisch geholpen

★★★★★
5 5 1
Als voormalig inwoner van Zandvoort kunnen wij Makelaardij Eigenwijs aanraden. Nick heeft ons fantastisch geholpen met de verkoop van onze woning in 2015, op het moment dat er serieuze problemen ontstonden trad Nick kordaat op en werden onze belangen zeer sterk en kundig verdedigd. Nick is betrouwbaar, professioneel, zeer kundig en heel prettig in de omgang. Wij waren dan ook zeer tevreden met de goede service die Nick ons geboden heeft! Super bedankt en veel geluk met Eigenwijs Makelaars!

Een perfecte huis

★★★★☆
4 5 1
Net terug van een jaar wonen en werken in Australië zijn wij onverwacht in Zandvoort beland. Wat een tijdelijke oplossing zou zijn, bleek voor ons een verademing. We waren snel gewend aan de ruimte, natuur, zon, zee en strand. De zoektocht naar een koophuis in Zandvoort begon. Wij ontmoetten Nick als verkopend makelaar bij 1 van de woningen waarin wij geïnteresseerd waren. De woning bleek voor ons niets te zijn, maar Nick wel; relaxed, duidelijk en to the point. Bij onze verdere zoektocht naar het ideale huis werden wij door Nick ter zijde gestaan. We gingen op zoek naar ons perfecte huis: tuin, openhaard, bepaald aantal m², minimaal 4 slaapkamers waarvan 1 speciaal bestemd voor de crosstrainer. Enkele huizen met te weinig slaapkamers kwamen voorbij, maar Nick begreep direct dat geen ruimte voor de crosstrainer ook betekende: geen interesse van onze zijde. En binnen enkele maanden hadden we het perfecte huis gevonden. Na een zeer scherpe onderhandeling van Nick zijn zijde, waren wij de trotse eigenaren van onze nieuwe woning MET een aparte kamer voor... de crosstrainer!

Wat een geluk

★★★★★
5 5 1
Wat prijzen wij ons gelukkig Nick ten Broeke te hebben leren kennen. Via vrienden van ons kwamen wij bij hem terecht en we hebben ons huis bij Nick ondergebracht. Op dat moment wisten we niet dat Nick ons leven zo kon veranderen... Het was de start van de zomer 2006 en wij hadden ons strandpaviljoen opgebouwd en waren klaar om het strandseizoen te beginnen. We waren er klaar voor, relaxed en voorbereid. Totdat Nick een kopje koffie bij ons kwam doen op het paviljoen met het bericht dat er geïnteresseerden waren. Nee, niet voor ons huis dat bij hem in de verkoop stond, maar voor ons strandpaviljoen. Van een relaxte tijd was er toen geen sprake meer, ons leven stond op zijn kop. Moesten we op het aanbod ingaan om het paviljoen te verkopen, deden we hier goed aan.... twijfels. Maar het leek ons uiteindelijk de juiste beslissing en op de dag dat er getekend zou worden, wist Nick er nóg een schepje bovenop te doen. Er waren geïnteresseerden voor ons huis op de Brederodestraat en ook zij gingen akkoord met de voorwaarden voor aankoop van ons toenmalige huis. Hoe was het mogelijk? Op 1 en dezelfde dag èn je bedrijf èn je huis verkopen. Daar stonden we dan! Vrij om te gaan en te staan waar we wilden. Gelukkig was Nick daar weer.... Met een fantastische woning waar wij nu wonen. Ook middels Nick hebben wij onze huidige woning gevonden en wij wonen hier nu al twee jaar gelukkig. We geloven er zeker in, sommige dingen zijn voorbestemd en de ontmoeting met Nick heeft duidelijk zo moeten zijn ....

Super bedankt

★★★★☆
4 5 1
Wij wonen nog steeds met heel veel plezier in Zandvoort en zijn ontzettend blij met ons heerlijke huis op de Zuiderstraat. In 2009 woonden wij in een appartement in Amsterdam Centrum en waren op zoek naar een ander huis. Na een lange zoektocht in Amsterdam en omstreken kwamen we bij toeval terecht in Zandvoort. Een makelaar in Haarlem raadde ons Nick ten Broeke aan. Wij hebben toen kennisgemaakt en Nick heeft ons fantastisch geholpen aan onze huidige woning. Nick is betrouwbaar, professioneel, zeer kundig en heel prettig in de omgang. Wij waren dan ook zeer tevreden met de goede service die Nick ons geboden heeft! Het was een grote stap van Amsterdam naar de kust, maar we voelen ons hier echt al helemaal thuis. Super bedankt en veel geluk met Eigenwijs Makelaars!