Nick ten Broeke zette 11 jaar geleden als makelaar van een bekende franchiseformule de eerste stappen op de Zandvoortse woningmarkt. Al snel waren zijn gele verkoopborden niet meer uit het Zandvoortse straatbeeld weg te denken.

Begonnen vanaf een klein kantoortje in huis, daarna verhuisd naar een ruimer kantoor aan huis. Halverwege 2010 besloot hij als gevestigd makelaar uit de franchiseformule te stappen en zelfstandig verder te gaan. Dat vergde de nodige voorbereiding, maar in maart 2011 werd het resultaat voor het eerst aan het grote publiek getoond. De naam Eigenwijs Makelaars was een feit.

“Wij zijn erg trots op het eindresultaat, Eigenwijs Makelaars reflecteert mijn eigenwijze manier van zaken doen, een van de pijlers van mijn succes”, aldus Ten Broeke. “Jij houdt van huizen..” zei een opdrachtgever onlangs tegen hem. Die zinsnede in combinatie met zijn belangstelling voor mensen, weerspiegelt zijn passie voor de woningmakelaardij. Vanuit die passie en een ietwat eigenwijze benadering van dienstverlening is de naam Eigenwijs Makelaars ontstaan.

Eigenwijs Makelaars is gevestigd in het centrum aan de Haltestraat 12 in Zandvoort. Een makelaarskantoor dat past in deze moderne tijd en welke nèt een beetje anders is. Een andere etalage, een andere inrichting, Eigenwijs Makelaars presenteert op haar kantoor alles net even anders dan de ‘standaard’, iets wat zij ook in haar dienstverlening en communicatie graag tot uiting brengt.

Eigenwijs Makelaars is gesitueerd op een perfecte zicht locatie midden in het centrum van Zandvoort met ideale presentatie mogelijkheden voor ons, maar zeker ook voor u. Bereikbaar waren we altijd al, in beeld ook, maar met deze kantoor locatie erbij, kan echt niemand meer om Eigenwijs Makelaars heen!