‘Wij’ betekent…

‘Wij’ betekent voor ons dat jij daar onderdeel van uitmaakt zodra je we voor je aan de slag gaan. Maar wie ben jij? Jij doet de dingen op je eigen wijze, niet om anders te zijn, maar omdat je weet wie je bent en wat je wil. Je woning verkopen moet in één keer goed, want er is maar één eerste indruk. Wij moeten daarin als makelaars met je meedenken, begeleiden en advies geven vanuit onze expertise. Dan kan jij het kopen of verkopen van je huis ook op die eigen wijze kan realiseren.

Je staat vol energie in het leven, kan overweg met tegenslagen, want ook dat hoort bij het leven. Wij herkennen dat en hebben ons met diezelfde energie door de crisis heen geleid. Omdat het glas halfvol is en omdat diepe dalen de pieken nog mooier kunnen maken. Met beide benen op de grond staan. Eigen (wijze) keuzes maken.

Positieve ervaring met aankoop of verkoop van je huis

Het leven kan regelmatig hoge eisen aan je stellen. Een drukke baan, maar toch ook gezond willen blijven leven. Sporten. Hobby’s. Familie, vrienden, kinderen en meer… Een huis (ver)kopen moet uiteindelijk een positieve ervaring zijn. De financiële en administratieve aspecten rondom de aan- of verkoop van je huis kunnen daar negatief op inwerken. Je doet zoiets tenslotte niet iedere dag! Een wijs mens weet wat hij zelf doet en wat hij (deels) uit handen geeft. Niet niet alleen omdat je nou eenmaal niet alles zelf kan en weet, maar ook omdat je gezondheid voorop staat.

Wanneer je met vertrouwen taken kan overlaten aan je makelaar, die begrijpt hoe hij jou het beste kan helpen, dan zou je wel gek zijn als je alle rompslomp zelf op je zou nemen. Zeker als je daarmee het risico loopt dat je kansen mist of tegen problemen aanloopt waarvan je niet weet hoe je ze moet oplossen. Samen met u realiseren wij de meest voordelige transactie voor de aan- of verkoop van je woning. Pas dan… hebben we beiden onze missie gehaald.

Jij weet wat je wil en wij willen graag weten hoe we je daar het beste bij kunnen helpen. Laten we dus een keer afspreken en het daar (vrijblijvend) over hebben. Neem contact met ons op voor een afspraak in onze vestigingen in Zandvoort (Grote Krocht 38), of Haarlem (Donkere Spaarne 44zw).


Onze Geschiedenis

Nick ten Broeke zette 11 jaar geleden als makelaar van een bekende franchiseformule de eerste stappen op de Zandvoortse woningmarkt. Al snel waren zijn gele verkoopborden niet meer uit het Zandvoortse straatbeeld weg te denken.

Begonnen vanaf een klein kantoortje in huis, daarna verhuisd naar een ruimer kantoor aan huis. Halverwege 2010 besloot hij als gevestigd makelaar uit de franchiseformule te stappen en zelfstandig verder te gaan. Dat vergde de nodige voorbereiding, maar in maart 2011 werd het resultaat voor het eerst aan het grote publiek getoond. De naam Eigenwijs Makelaars was een feit.

“Wij zijn erg trots op het eindresultaat, Eigenwijs Makelaars reflecteert mijn eigenwijze manier van zaken doen, een van de pijlers van mijn succes”, aldus Ten Broeke. “Jij houdt van huizen..” zei een opdrachtgever onlangs tegen hem. Die zinsnede in combinatie met zijn belangstelling voor mensen, weerspiegelt zijn passie voor de woningmakelaardij. Vanuit die passie en een ietwat eigenwijze benadering van dienstverlening is de naam Eigenwijs Makelaars ontstaan.

Sinds mei 2011 is Eigenwijs Makelaars gevestigd in het in het oog springende hoekpand aan de Grote Krocht 38 in Zandvoort. Een makelaarskantoor dat past in deze moderne tijd en welke nèt een beetje anders is. Een andere etalage, een andere inrichting, Eigenwijs Makelaars presenteert op haar kantoor alles net even anders dan de ‘standaard’, iets wat zij ook in haar dienstverlening en communicatie graag tot uiting brengt.

Eigenwijs Makelaars is gesitueerd op een perfecte zichtlocatie midden in het centrum van Zandvoort met ideale presentatie mogelijkheden voor ons, maar zeker ook voor u. Bereikbaar waren we altijd al, in beeld ook, maar met deze kantoor locatie erbij, kan echt niemand meer om Eigenwijs Makelaars heen!