Onze visie

Nick ten Broeke, een gevestigde makelaar die uit een grote franchise organisatie stapte, om zijn eigen visie met een nieuwe, frisse en opvallende identiteit, gestalte te geven.

Geen alledaagse, standaard, makelaarsuitrusting! Eigenwijs Makelaars staat voor “anders durven zijn, maar wel binnen professionele kaders”. Wij pakken het anders aan, waarbij jij (als klant) altijd centraal staat. Eigenwijs Makelaars gelooft in een realistische, no-nonsense aanpak. Met beide benen op de grond staan. Eigen (wijze) keuzes maken. Daarbij altijd uitgaan van wat het beste is voor de klant.

Door het concept van de nieuwe naam goed uit te werken is een vernieuwende stijl in de door traditie bepaalde makelaarsbranche neergezet. De nieuwe uitstraling is opvallend, eigentijds èn eigenwijs.

Een bedrijf, waarin de gedachte leeft, dat de makelaardij altijd aan vernieuwing toe is. Wij pakken het anders aan!


Onze Missie

Bij Eigenwijs Makelaars gaat het niet alleen om de stenen, maar ook om de mensen die bij het proces betrokken zijn. Pas dan zal onze missie haalbaar zijn.

Wat willen wij met Eigenwijs Makelaars de komende jaren bereiken? Daar kunnen we heel kort en bondig in zijn: “het beste makelaarskantoor van Zandvoort en omstreken worden”. Misschien vindt u het eigenwijs, maar we zeggen het toch, nóg meer van toepassing is: “het beste makelaarskantoor van Zandvoort en omstreken blijven”, want we zijn het stiekem al een beetje.

Eigenwijs Makelaars streeft ernaar te werken met haar cliënten en niet alleen namens hen. Een huis (ver)kopen is één van de belangrijkste transacties in uw leven. Eigenwijs Makelaars wil haar cliënten tijdens het proces helpen bij het onderscheid tussen het gevoel (emotie) en de financiële en bouwkundige werkelijkheid (ratio).

Een huis (ver)kopen moet uiteindelijk een positieve ervaring zijn. De financiële en administratieve aspecten rondom de aan- of verkoop van uw huis voelen vaak als erg omvangrijk. U doet dat tenslotte niet iedere dag! Eigenwijs Makelaars staat u graag bij met haar expertise! U levert uw wensen aan, wij luisteren, adviseren en corrigeren (hoezo eigenwijs?). Samen met u realiseren wij de meest voordelige transactie voor de aan- of verkoop van uw woning.

Pas dan… hebben we beiden onze missie gehaald.

Missie geslaagd! Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!