Nick ten Broeke

Nick is de drijfveer achter Eigenwijs Makelaars. Een no-nonsense makelaar die op geheel eigen wijze de makelaardij benadert. Door te luisteren, mee te denken (soms anders) en zijn actieve houding streeft hij optimale resultaten na. Hij weet feilloos wat er speelt in de omgeving en kent de markt op zijn duimpje. Zijn kracht zit hem in zijn gedreven en persoonlijke aanpak, waarbij realisme, transparantie en haalbaarheid voorop staan. Hij houdt het hoofd koel en blijft voor uw belangen opkomen, waarbij hij natuurlijk voor het maximaal haalbare resultaat gaat!

Houdt van het makelen en zijn werk…. Immers, zijn werk is zijn hobby.

Patricia van Zwol

Patricia is al meer dan 20 jaar vol enthousiasme werkzaam in deze branche. Door haar vele jaren ervaring in het vak, voor velen het “gezicht” en de “stem” achter de makelaardij in Zandvoort. Maar Patricia zocht meer uitdaging, dus heeft ze recent nog haar diploma assistent makelaar gehaald. Met haar liefde voor de makelaardij wordt ze zeer gewaardeerd door onze klanten én is ze een waardevol, geduldig, zorgzaam en altijd goed gehumeurd lid van ons team.

Een spin-in-het-web die gaat voor kwaliteit en continuïteit.

Manon Tang

Manon werkte enige tijd geleden in de verhuur makelaardij waar ze veel ervaring heeft opgedaan. Bij ons is ze verantwoordelijk voor de marketing & communicatie. Ze heeft een sterke wil om het allerbeste uit zichzelf en uiteraard het beste voor onze klanten te (be)halen. Daarnaast vindt ze het heerlijk om van alles te regelen en te organiseren (on- en offline) en dat is dan ook haar grootste kracht. Naast haar organisatietalent is ze enthousiast, positief en oplossingsgericht ingesteld.

Een duizendpoot die van alle markten thuis is.