Nick ten Broeke

Nick is een integere en klantgerichte, deskundige makelaar die toeziet op een (juridisch) correcte afwikkeling van zaken. Bij Eigenwijs Makelaars blijkt dat een adviserende rol als makelaar niet vanzelfsprekend leidt tot een aan- of verkoop, maar dat zeker ook de directe en persoonlijke betrokkenheid bij u als opdrachtgever voorop staan!

Houdt van het makelen en zijn werk…. Immers, zijn werk is zijn hobby.

Patricia van Zwol

Patricia is al meer dan 20 jaar vol enthousiasme werkzaam in deze branche. Door haar vele jaren ervaring in het vak, voor velen het “gezicht” en de “stem” achter de makelaardij in Zandvoort. Maar Patricia zocht meer uitdaging, dus heeft ze recent nog haar diploma assistent makelaar gehaald. Met haar liefde voor de makelaardij wordt ze zeer gewaardeerd door onze klanten én is ze een waardevol, geduldig, zorgzaam en altijd goed gehumeurd lid van ons team.

Een spin-in-het-web die gaat voor kwaliteit en continuïteit.

Martina Rutgers

Martina werkt sinds 2011 bij Eigenwijs Makelaars en heeft een sterke wil om het allerbeste uit zichzelf en vanzelfsprekend het beste voor onze klanten te      [be]halen. Zij kent alle facetten binnen de makelaardij, begonnen in de binnendienst en doorgegroeid tot gecertificeerd makelaar. Of het nu een aan- of een verkoop betreft, zij draait haar hand er niet voor om.

Martina heeft organisatietalent, is enthousiast en altijd vrolijk, werkt graag samen met mensen en is een duidelijke doener en dealmaker.