Eigenwijs Makelaars is een makelaar welke meer doet dan alleen het ver- of aankopen van uw huis. Wij zijn tevens gespecialiseerd in verhuur, vastgoedbeheer, horeca en werken nauw samen met gespecialiseerde relaties voor het taxeren en het geven van hypotheek advies.

Verkoop bemiddeling

De hoogst realiseerbare prijs voor uw huis, tegen de beste condities, zonder gezeur achteraf, is ons uiteindelijke doel.

Lees meer

Aankoop bemiddeling

Of een huis een thuis kan zijn of worden, is een kwestie van gevoel en creativiteit.

Lees meer

Verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van onroerend goed. Neem Eigenwijs Makelaars bij de hand en u bent verzekerd van de verhuur!

Lees meer

Vastgoedbeheer

Een van de redenen om uw vastgoed in beheer te geven is gemak. U geniet van uw rendement uit uw belegging zonder dat u daar verder omkijken naar heeft.

Lees meer

Bedrijfsonroerend Goed

Als Bedrijfsonroerend Goed specialist streeft Eigenwijs Makelaars naar een grote mate van zorgvuldigheid, transparantie en integriteit in haar dienstverlening.

Lees meer

Horeca

Omdat bij de grondlegger van Eigenwijs Makelaars de horeca met de paplepel is ingegoten, zijn wij als geen ander in staat om een horeca object goed aan de man/vrouw te brengen.

Lees meer

Hypotheek Advies

Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft op gebied van hypotheken, neem dan contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met een daartoe gespecialiseerde relatie.

Lees meer

Taxatie

Taxeren vereist een hoge mate van deskundigheid en ervaring. Eigenwijs Makelaars werkt op eigen wijze samen met erkende taxateurs!

Lees meer

Contactaanvraag formulier

Contactaanvraag formulier