• LIEFS UIT ZANDVOORT

  Hier vind je alle Leuke en mooie dingen.

 • Onze inspiratie voor de keuken!

  Welke vind u mooier? De zwarte of de witte keuken

 • De Santfort appartement zijn 100% verkocht!!

  Wij zijn super blij dat wij jullie mogen informeren dat alle 100 Sanfort appartementen definitief verkocht zijn!

  Binnenkort komen er informatie avonden voor de kopers van de appartementen.

 • IN 2018 LEVERDE TRANSFORMATIE 13.000 WONINGEN OP

  In 2018 zijn er 13.000 woningen ontstaan door transformatie van bestaande gebouwen zoals kantoren, scholen en winkels. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS, bekostigd door het ministerie van BZK. Het ministerie zegt dat daarmee de doelstelling van 75.000 woningen in 2018 gehaald is, opgeteld bij 66.585 nieuwbouwwoningen.

  In Amsterdam zijn in de periode 2012-2018 de meeste woningen (6.835) ontstaan uit het verbouwen van onder andere kantoren en winkels. In zowel Eindhoven als Den Haag zijn in deze periode meer dan 4.000 woningen voortgekomen uit transformatie.

 • Huis kopen met NHG wordt honderden euro’s goedkoper

  Een huis kopen met een Nationale Hypotheek Garantie wordt vanaf volgend jaar enkele honderden euro’s goedkoper. De eenmalige NHG-premie wordt verlaagd van 0,9 procent naar 0,7 procent van de koopsom.

  Omgerekend scheelt dit bij een huis van 300.000 euro al 600 euro. De premieverlaging moet ervoor zorgen dat starters makkelijker een huis kunnen kopen.

  “Deze aanpassingen maken NHG goedkoper en bereikbaarder”, zegt minister Kasja Ollongren (Wonen). “Vooral starters kunnen profiteren van deze aanpassingen.

 • Tien planten die ook in het najaar bloeien, en je tuin opfleuren

  Ook in het najaar kan je tuin in bloei staan. Zeker als de nazomer mild is en je tuin beschut is, bestaat de kans dat de nachtvorst pas in november grip krijgt op de planten. Als je tenminste kiest voor de juiste plantsoorten.

  1. IJzerhard
  2. Dahlia’s
  3. Klimroos Rosa
  4. Ruige zonnehoed
  5. Aster novi-belgii
  6. Anemoon
  7. Muurbloem
  8. Zilverkaars
  9. Russische salie
  10. Duizendknoop
 • VERVOLG: Berg van 1 miljard in Hollywood verkocht voor maar 100.000 dollar.

  Het moest het duurste stukje land ooit worden: een kale bergtop in Hollywood. De eigenaar vroeg er vorig jaar een miljard dollar voor. Een jaar later is de Mountain Beverly Hills verkocht voor een schijntje. Op een veiling leverde de bergtop niet meer dan 100.000 dollar op, schrijven buitenlandse media.

 • Geef je kleine studentenkamer een groots gevoel met deze tips

  Het nieuwe studiejaar is van start gegaan en dat betekent dat veel studenten op kamers gaan. Klein wonen lijkt misschien een uitdaging, maar met wat inspiratie kom je een heel eind. Of je nu een kleine studio hebt of een paar vierkante meter in een studentenhuis bewoont: met deze tips van vtwonen geef je een kleine ruimte een groots gevoel.

  Stappenplan voor het inrichten van je studentenkamer:

  • Maak een lijst met alle meubels en spullen die je nodig hebt.
  • Schets een plattegrond van je kamer en richt ‘m in op papier. Zo kom je tijdens het inrichten van je kamer niet voor verrassingen te staan. Ruimte tekort? Schrap de spullen die je niet écht nodig hebt.
  • Bepaal je budget en doe inkopen. Wat kun je van huis meenemen, wat moet je nog kopen en wat kun je van iemand overnemen?
  • Begin bij het inrichten met de meubels, daarna met het opbergen van je spullen en eindig met het neerzetten van accessoires.
  • Creëer je eigen plek. Vergeet je kamer niet met foto’s, planten en decoratie op te leuken. Zo voelt je studentenkamer helemaal als thuis.

  Tip:

  • Krijg je bezoek en heb je weinig zitplek? Koop een paar stapelbare krukjes. Zet ze in de hoek van je kamer met een leuke plant erop. Zo zijn de krukjes naast praktisch ook een leuke toevoeging aan je interieur.

 • Rijtjeshuis van 1,5 miljoen euro is verkocht, makelaar baalt van negatieve reacties.

  Het rijtjeshuis in Amsterdam-Zuid dat te koop stond voor 1,45 miljoen euro is onder voorbehoud verkocht. De makelaar baalt van de vele en heftige reacties die het losmaakte bij het publiek.


  De woning in Amsterdam-Zuid heeft vier slaapkamers, twee badkamers en een voor- en achtertuin. Het huis, dat 144 vierkante meter is, wordt verkocht voor iets minder dan de vraagprijs

  Afgelopen week was ‘vrij hectisch’, vertelt de makelaar. Nadat iemand het huis opmerkte op Funda, reageerden honderden mensen via Twitter of Facebook. Veel van hen spraken van gekte of absurde prijzen. En juist dat is raar, vindt de makelaar, die niet bij naam genoemd wil worden. 

  “We hebben bizarre, negatieve reacties gekregen. Mensen die naar ons kantoor bellen of mailen. Ze zijn boos, gefrustreerd. Ik heb dat als heel vervelend ervaren”, zegt hij. “Wij doen gewoon ons werk en verkopen een huis.” 


  Wat de precieze koopsom is, wil de makelaar niet zeggen. Ook kan hij logischerwijs niets loslaten over de koper van de woning. “Maar als iemand een huis koopt, mag je aannemen dat ze er blij mee zijn”, besluit hij.   

© 2021 Eigenwijs Makelaars. Alle rechten voorbehouden