Uw (t)huis aankopen | Eigenwijs Makelaars doet het op eigen wijze!

Bent u op zoek naar een huis? Wij vinden voor u een thuis! Een nieuwe woning kopen is voor u geen dagelijkse bezigheid, er komt veel bij kijken en u hoopt er waarschijnlijk jaren gelukkig en zonder zorgen te wonen.

Voor Eigenwijs Makelaars is het duidelijk dat een huis meerdere zijden heeft: een huis is een thuis waarin uw leven zich afspeelt, maar ook is het een belangrijke investering die cruciaal kan zijn voor uw financiële succes.

Of een huis een thuis kan zijn of worden, is een kwestie van gevoel en creativiteit

Empathie is nodig om de mens achter de koper te leren kennen; creativiteit en fantasie om de mogelijkheden van een huis te zien. Of een huis een verstandige en goede investering is, of een financieel blok aan het been, vereist zakelijk inzicht en ervaring.

Voldoet een woning aan de eisen om er ook daadwerkelijk zonder zorgen te kunnen wonen? Wat zijn de recente opbrengsten van gelijkwaardige woningen in de buurt? Dit zijn allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden en waarin wij u kunnen adviseren.

Persoonlijke aandacht en interesse voor u en uw dagelijkse leven, zakelijk inzicht en accuratesse voor de financiële kant van de zaak. Wij verenigen al deze eigenschappen. Eerlijk en recht door zee, vertellen wij u wat uw mogelijkheden zijn en gaan wij actief voor u op pad om uw ideaal te bereiken.

Onze bril is niet roze

Als aankopende makelaar kijken wij niet met u mee door de roze, maar juist door een zwart/witte bril. U huurt immers geen ja-knikker in, maar een deskundige, onafhankelijke professional, die de ratio scheidt van (uw) emotie. Wij spitten wél door het bestemmingsplan, stellen wél veel vragen aan de administrateur van de Vereniging van Eigenaren, kijken kritisch naar alle bouwtechnische aspecten en beperkingen, zoeken de situatie van de verkoper uit, praten met de buren en last but not least, wij onderhandelen zonder emotie, dat is ons vak, dat is onze professie.

Details welke uw nieuwe huis een thuis maken

Eigenwijs Makelaars neemt uitgebreid de tijd om u, uw leefsituatie en uw wensen goed te leren kennen. Hierdoor weten wij wat uw mogelijkheden zijn. We bespreken met u wat nu en in de toekomst belangrijk is. Soms is een veilige speelomgeving voor de kinderen, of een gelijkvloers appartement zonder obstakels belangrijk, maar het kan ook gaan om de optimale privacy in de tuin, een atelier in de garage of …. vult u het maar in …. Het zijn juist deze details die garanderen dat uw nieuwe huis ook uw nieuwe thuis wordt.

Wij gaan samen met u, actief op zoek naar juist dat ene huis en zetten ons maximaal in om het voor u voor de beste prijs, tegen de beste condities te bemachtigen.

Interesse in een vrijblijvende afspraak?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactaanvraag formulier

Contactaanvraag formulier