Uw nieuwe (t)huis aankopen | Eigenwijs Makelaars doet het op eigen wijze!

Een woning kopen is een flinke klus. Zeker in deze huidige, onstuimige tijd. Een snelle markt waarin je soms nauwelijks tijd krijgt om een woning fatsoenlijk te bekijken. Laat staan bouwkundig te keuren. Maar bij het kopen van een woning, moet je verder kijken, dan alleen naar vandaag. Wat zijn de risico’s om deze woning voor deze prijs aan te kopen, haal je dat er ooit weer uit, als de markt weer bekoeld of slechter is?

Zoeken, bezichtigen, bieden, welke condities moet ik gebruiken, de financiering in orde maken en tegelijkertijd misschien wel een woning verkopen. 

Om je hierbij te ondersteunen bieden we onze diensten als aankoopmakelaar aan. Wij zijn van mening dat het kopen van een woning een feestje moet opleveren, we nemen je dan ook een hoop werk en zorgen uit handen. Samen besparen we kostbare tijd en zorgen we voor een ontspannen aankoop van een woning.

Maar, als jouw adviseur kijken wij niet mee door jouw roze bril. Wij bekijken het liever zwart – wit. Wat goed is, is goed. Maar wat fout is, is fout. En daar mag je ons op afrekenen. Je huurt immers geen ja-knikker in, maar een deskundige, rationele professional.

Wij bekijken het bestemmingsplan voor jou, blijft die speelomgeving voor de kinderen wel veilig, wat staat er op termijn te gebeuren met dat braakliggende terrein, kijken kritisch naar alle bouwtechnische aspecten en mogelijke beperkingen. Mag die garage wel aangebouwd worden. Je kunt wel heel eigenwijs gaan doen en dit allemaal zelf uit proberen te zoeken, maar ons lijkt het beter om dat door een professional te laten doen. Van afstand, zonder emotie, objectief en betrouwbaar.

Neem Eigenwijs Makelaars als aankoopmakelaar en profiteer van onze inzichten en ervaringen.

Contactaanvraag formulier

Contactaanvraag formulier